U 31. kolu Prve HNL Rijeka i Osijek su na Rujevici odigrali bez golova.

Rijeka je u 58. minuti propustila priliku kada je imala kazneni udarac, no Ivica Ivušić je obranio udarac Robertu Muriću.

Prvu priliku na utakmici imao je Osijek u četvrtoj minuti, međutim Smolčić je uspio blokirati Piljev udarac. U nastavku akcije nakon ubačaja Bočkaja iz kornera glavom je pucao Škorić i malo je nedostajalo da Osijek povede.

U šestoj minuti pucao je Mierez, no Nevistić je loptu ispod grede odbio u novi korner.

Rijeka je prvi put ozbiljnije zaprijetila Osijeku u 20. minuti. Murić se oslobodio Bočkaja i snažno pucao sa desetak metara, ali preko gola.

Štefulj je u 43. minuti centrirao s lijeve strane, a Lončar je umalo pogodio vlastitu mrežu. Na sreću Osijeka, lopta je otišla pored gola.

Najveću priliku na utakmici imala je Rijeka u 58. minuti kada je udarac Murića s bijele točke obranio vratar Ivušić. Jedanaesterac je skrivio Čeberko srušivši Tomečaka.

U 62. minuti Osijek je zaprijetio preko Lončara koji je pucao glavom, no Nevistić je uspio obraniti. Gosti su odličnu priliku imali i u 74. minuti, Bohar je ubacio, no Mierez nije bio precizan.

U posljednjim trenucima susreta Osijek je ostao s igračem manje nakon što je zbog drugog žutog isključen Danijel Lončar.

Ovom utakmicom nogometaši Rijeke nastavljaju borbu za 3. mjesto u prvenstvu, koje je ponovno preuzela Gorica. Gorica ima 53 boda, Rijeka 51, dok peti Hajduk ima 44 boda.

Kalendar događanja

Izložba
  • 29.08. – 19.09.
  • (19:00)

“Splav koja pluta svemirom”: izložba kolektiva IOCOSE o privatnoj kolonizaciji svemira

Talijanski umjetnički kolektiv IOCOSE na riječkoj izložbi predstavlja dva video rada i jednu prostornu instalaciju kojima istražuju NewSpace, pokret usmjeren na istraživanje i kolonizaciju svemira...

Detaljnije

Izložba
  • 05.09. – 28.09.
  • (20:00)

Izložba „Pozdrav s Kostabele“ Milijane Babić u Galeriji O.K.

Izložba riječke multimedijalne umjetnice Milijane Babić „Pozdrav s Kostabele” koja predstavlja seriju participativnih radova nastalih u suradnji s građankama i građanima Rijeke....

Detaljnije

Party
  • 07.09.
  • (20:00)

Proslava pet godina Radija Roža: Veliki party u Palachu

Radio Roža, internetski radio zajednice Udruge Ri Rock, 7. rujna 2024. godine slavi petu godišnjicu svog postojanja!...

Detaljnije

Festival
  • 14.09.
  • (19:30)

Otvorenje 17. Vriska – riječkog sajma knjiga i festivala autora

Očekuje vas večer puna kulturnog uzbuđenja: službeno otvorenje festivala, dodjela prestižne V.B.Z.-ove književne nagrade i koncert Zorana Predina....

Detaljnije

Koncert
  • 18.09.
  • (20:00)

Kultni talijanski bend Sadist u Palachu

Kao zagrijavanje za 11. Dark Circle Fest, u Hrvatsku prvi put dolazi death metal institucija Sadist. Kao predgrupa nastupit će zadarski E.N.D. ...

Detaljnije

Koncert
  • 18.10.
  • (00:00)

Veliki koncert The Black Rooma u Pogonu kulture

Riječki bend The Black Room sprema svoj najveći samostalni koncert na domaćem terenu kojim će promovirati novi album "Future Memories"....

Detaljnije