Gosti su prvi prijetili, udarac Finndella u trećoj minuti s 18 metara otišao je preko grede. Rijeka je uzvratila snažnim udarcem Alvareza (4′), a minutu kasnije Vučkić je glavom prebacio loptu za Obregona koji ju nije dobro zahvatio u kaznenom prostoru.

Gosti su ponovo bili opasni u devetoj minuti, Asoro se zavukao iza leđa riječke obrane, ali udarac isprve nije bio precizan.

Rijeka je povela u 13. minuti. Prince je pokrenuo akciju, lopta se s(p)retno odbila do Vučkića. Tu je možda bilo malo sreće, ali dvije sjajne finte i precizan udarac Vučkića bili su čista kvaliteta – 1:0!

Nakon pogotka Rijeke utakmica se umirila, gosti su pokušavali zaprijetiti, ali bez prave opasnosti po riječki gol.

I onda je stigao gol Djurgardensa. Nakon ubačaja s desne strane, Finndell se najbolje snašao u kaznenom prostoru i poentirao – 1:1.

Do kraja prvog dijela valja izdvojiti i opasan udarac Asora s 18 metara, ali lopta je od bloka otišla u korner. Na otvaranju drugog dijela (47′) Alvarez je ubacio iz slobodnog udarca, udarac Krešića otišao je preko grede.

Rijeka je živnula na otvaranju drugog dijela. U 52. minuti udarac Princea s 18 metara odbio je švedski vratar, u nastavku akcije ubacio je Vukčević, ali udarac glavom Vučkića išao je ravno u vratara.

I onda su gosti poveli. Jednostavna akcija gostiju. Brza kontra, Asoro je proigrao Edvardsena koji je poentirao – 1:2. Rijeka je krenula po pogodak. U 72. minuti Vukčević je ubacio, Bušnja snažno pucao iz prve, ali lopta je otišla preko gola.

Tri minute kasnije velika požrtvovnost Frigana otvorila je u konačnici situaciju za Smolčića, ali udarac nije bio precizan.