Nakon šest godina održavanja Kreativnih ljetnih radionica “Pod riječkim suncobranom”, od ove godine Udruga Portić prvi puta organizira Kreativne zimske radionice za djecu “Pod riječkim kišobranom”.

Kreativne zimske radionice održavat će se tijekom drugog dijela zimskog školskog odmora od 20. do 24. veljače 2023. godine. Radionice će se održavati svakoga dana od 7:30 do 16:30 u prostoru Udruge na adresi Trg sv. Barbare 5/1 u Rijeci.

Kroz različite aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom prostoru djeca imaju prigodu družiti se, zabavljati, istraživati i učiti na zanimljiviji i drugačiji način te se kreativno izražavati. 

Radionice su namijenjene djeci u dobi od 7 do 10 godina, a vodit će ih studentice završnih godina Učiteljskog fakulteta u Rijeci.

Cijena jednog tjedna radionica iznosi 55 € te uključuju topli obrok (ručak) i voće. Roditelji su pozvani prijaviti svoje dijete na udruga.portic.rijeka@gmail.com

Više informacija o Udruzi Udruga za promicanje dobrobiti djece “Portić” dostupno je na poveznici: https://www.udruga-portic.hr/

Kalendar događanja