U prostoru Exportdrva u sklopu programa Rikona, u subotu 12.10., u programu, gostuju predstavnici prvog hrvatskog festivala kaskadera, koji će uz predstavljanje festivala publiku zabaviti radionicama i demonstracijama te posebnim iznenađenjem u programu.

Jedinstveno je ovo okupljanje posvećeno industriji kaskaderstva, ključnog segmenta filmske produkcije. Ovaj susret okupit će domaće i međunarodne goste kako bi predstavili svoje vještine, razmijenili znanje i educirali javnost o važnosti sigurnosti u filmskim i televizijskim produkcijama.

Rijeka je i sama bila poprište mnogih zanimljivih filmskih i serijskih scena, uključujući i holivudski hit “Hitman’s Wife’s Bodyguard” te engleski “Hotel Portofino”. Domaći kaskaderi i predstavnici Kina Edison podijelit će s publikom tajne zanata, priče i iskustva sa setova popularnih filmova i serija na kojima su sudjelovali, koji uključuju globalno popularni serijal “Game of Thrones” i filmove “The Expendables”.

Rikon 2024

Rikon 2024, najveća hrvatska konvencija fantastike, pop kulture i igranja, održava se od 11. do 13. listopada u prostoru Exportdrva Rijeka te donosi vrhunskog međunarodnog gosta, niz zanimljivih predavanja, panela, radionica, kvizova, natjecanja, igara i turnira.

Sve informacije o programu i cijenama ulaznica potražite na web stranici www.RikonRijeka.com i pratite Rikon na društvenim mrežama (Instagram i Facebook @RikonRijeka) kako biste ostali u tijeku s najnovijim vijestima i iznenađenjima!

Kalendar događanja