MJESTO:
- Trg 128. brigade i Korzo
VRIJEME:
- od 9.00 sati podjela friganih ribica
- od 11.00 sati podjela
bakalara, kanapea, žlahtina i fritula
ORGANIZATORI:
- GRAD RIJEKA i TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA RIJEKE
- UGOSTITELJI GRADA RIJEKE
- RADIO RIJEKA i
AGENCIJA PRIMORSKO JEDRO
Podjela:
- 4000 porcija friganih sardela
- 3000 porcija bakalara na gulaš
- 3000 ribljih canapea od inćuna
- 3000 čaša Zlatne vrbničke žlahtine
- 1200 bočica Coca cole
- fritule i kroštule
U pripremi
sudjeluju:
- Hotel Bonavia
- Hotel Jadran
- Forum ugostiteljstvo
- Restoran Gric&Guc
- Restoran Zlatna školjka
- Konoba Blato 1902
- Konoba Bodega
- Restoran Municipium
Sponzori:
Plodine d.d
i Brodokomerc nova sponzorirali su 250 kg bakalara i 150 litara maslinova ulja
utrošenih za pripremu bakalara na mornarski, a riječki ugostitelji, uz pripremu
hrane i sve ostale namirnice potrebne za Gastrofeštu.
Poljoprivredna
zadruga Vrbnik i Krajani, d.o.o. Malinska poklanjaju građanima 3000 ribljih
canapea od inćuna i 3000 čaša Zlatne vrbničke žlahtine, a Coca cola 1200 bočica
ovog pića.
Gradonačelnik
Obersnel sa suradnicima pridružit će se građanima na Gastrofešti u 11.00 sati.
Podijeli na društvenim mrežama