Kantrida

Uprava HNK Rijeke je kao što je i najavljeno nakon razgovora sa stručnim stožerom i igračima najavila određene poteze. Stručni stožer na čelu s trenerom Alenom Horvatom više neće voditi prvu ekipu Rijeke, no Horvatu je ponuđeno mjesto u omladinskom pogonu Rijeke kao nova prilika. Razlozi smijenjivanja su prije svega u pomanjkanju kvalitetne komunikacije između stručnog stožera i uprave ali i u lošim rezultatima posljednjih mjesec dana.

Igrači Duje Baković i Igor Čagalj kažnjeni su novčano dok su Kristijan Čaval i Damir Kreilach prošli s ukorom, sva četvorica kao sudionici sastanka s predsjednikom kluba gdje je došlo do neprimjerene komunikacije.

Novi trener bit će Ivo Ištuk koji će od srijede preuzeti momčad, radi se o bosansko-hercegovačkog nogometnom stručnjaku koji je rođen 18. studenog 1953. u Livnu. Ivo Ištuk je u vratarskoj karijeri branio boje Zagreba i visočke Bosne, a kao trener vodio visočku Bosnu, Brotnjo, Posušje, Željezničar, Imotski, Čelik i Široki Brijeg te bio angažiran u mladoj i A reprezentaciji BiH kao pomoćnik izbornika Muzurovića. Naslov prvaka osvojio je s Brotnjom i Širokim Brijegom. Također bio je sportski direktor u Čeliku.

Kalendar događanja