NK Rijeka / Ilustracija: Goran Grudić

Po dolasku na konferenciju za novinare nakon utakmice Ištuk je istaknuo:
– Opravdani komentari navijača. I ja sam ogorčen. Ne znam što bih više rekao. Ne znam što razmišljaju ljudi koji vode klub, ali svaki potez u ovoj situaciji može biti logičan, rekao je novinarima Ištuk samo koji sat prije smjene.

Skočić je jedan od trofejnih riječkih trenera. Vodio je »bijele« u sezoni 2005./06. kada je »Rijeka« osvojila drugi Kup Hrvatske zaredom i tome pridodala drugo mjesto u prvenstvu.  Skočić je te sezone preuzeo momčad u 14.  kolu od Elvisa Scorije kojemu je prethodno asistirao kod osvajanja prvog trofeja od osamostaljenja, Kupa Hrvatske u sezoni 2004/05. Nakon najbolje sezone u povijesti kluba Skočić nije bio tako uspješan sezonu kasnije pa je bio prisiljen napustiti riječku klupu u 9. kolu nakon domaćeg poraza od »Šibenika« (1:3).

Kasnije je vodio slovenski »Interblock« s kojim je osvojio Kup Slovenije, te je iza sebe imao dvije bliskoistočne avanture na klupi »Al Shababa« i »Al Nassra«. Skočiću će kao i kod njegove trofejne sezone na klupi »bijelih« asistirati Mladen Ivančić.

Trener vratara bit će Mladen Žganjer, Stjepan Ostojić bit će zadužen za fizičku pripremu, dok će Rade Ljepojević preuzeti mjesto tim menadžera.

Kalendar događanja