Podijeli na društvenim mrežama
Fotogalerija: Carmela Žmirić
U četvrtak, 7. prosinca, na Korzu se održale promocija posljednje dvije epizode serije Ri gastro događaja – dana bakalara i čokolade, koja se održavaju od 7. do 21. prosinca. Sav prihod od zalogaja koji su pripremili riječki ugostitelji prodavao se po cijeni od 10,00 kn i namijenjen je Socijalnoj samoposluzi. Humanitarnoj akciji ove se godine pridružilo 20 ugostitelja.
Čitajte dalje
Ovogodišnja Ri gastro sezona koja je započela šparogama nastavlja se u prvoj polovici lipnja srdelicama i trešnjama: od 1.do 8. lipnja – Srdela je IN, a od 8. do 15. lipnja Tjednom trešanja. Uvod u dva tjedna uživanja u delicijama pripremljenim sa sardelama i trešnjama bila je u četvrtak navečer humanitarna gourmet priča na Kazališnom trgu. Prikupljala su se sredstva za Socijalnu samoposlugu pa su Riječani uživali u ukusnim zalogajima po cijeni od 10 kuna. Prikupljeno je 1900 kuna koje će volonteri Socijalne samoposluge iskoristiti za kupnju namirnica kojima će popuniti police samoposluge na Brajdi.
Tjedan šparoga započeo je 5. travnja, 2016., manifestacijom Gastro cooking show na riječkom Korzu.
Prilagodba
Podijeli na društvenim mrežama