U Ulici Šetalište A. K. Miošića (MO Centar-Sušak) na dijelu od spoja sa Cindrićevom ulicom do spoja sa ulicama Hinka Bačića i Vjekoslava Kneževića od utorka, 15. studenog 2016. godine uspostaviti će se novi prometni režim čime će se dio ulice preregulirati iz dvosmjerne u jednosmjernu

Usporedno sa novim prometnim režimom od utorka, 15. studenog 2016. godine započinju radovi na sanaciji kolnika u ulici Šetalište A. K. Miošića između k. br. 8 i 13, kako je prikazano na ortofoto prikazu (slika 1.) Izvodit će se radovi zamjene završnog sloja asfalta u punoj širini kolnika na dionici duljine oko 150 metara (1350 m2). Izvođenje radova predviđeno je u trajanju od 5 (pet) kalendarskih dana, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta može doći do produljenja trajanja radova.

Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati sukladno novom prometnom režimu i prometnom projektu preregulacije za vrijeme izvođenja radova – jednosmjerno, jednom prometnom trakom dok će se u drugoj izvoditi radovi. Pritom valja napomenuti da će  prilikom asfaltiranja dijela u raskrižju sa Ulicom Brajdica (između k.br. 10 i 11 – prema parkiralištu Brajdica i skladišnim prostorima), na par sati biti obustavljen sav promet iz smjera i prema Ulici Brajdica – predviđeno za subotu, 19.11.2016. godine.  

Za vrijeme izvođenja radova, promet će se na navedenoj dionici odvijat otežano, stoga se mole svi sudionici u prometu, kao i građani za strpljenje te poštivanje privremene prometne signalizacije. Ujedno se mole svi vozači da po mogućnosti koriste alternativne prometne pravce jer se u zoni radova očekuju gužve i zastoji.

Obavijest o preregulaciji prometa u ulici Šetalište A. K. Miošića

Preregulacijom prometa ulica Šetalište Andrije Kačića
Miošića postaje jednosmjerna od sjevera prema jugu

Investitor radova je tvrtka nadležna za održavanje nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke – Rijeka promet d.d., a ugovorni izvođač u dijelu radova na sanaciji kolnika je tvrtka GP Rijeka d.d., Rijeka (vrijednosta radova na sanaciji kolnika iznosi 145.000 kuna uključujući i PDV.)

Oznake