Na Gastrofešti je podijeljeno 4000 porcija friganih ribica, 3000
porcija bakalara na gulaš, 3000 ribljih kanape sendviča, 3000 čaša zlatne
vrbničke žlahtine, 500 peciva s inćunima te oko 60 kila fritula.
U pripremi hrane sudjelovali su GH Bonavia, Jadran hoteli
d.d., restoran Zlatna školjka, restoran pub Gric&Guc, konoba Blato 1902
d.d., konoba Bodega, restoran Trsatica, Brasserie AS, Traattoria Riva’s,
restoran Gardens, bistro Cres i restoran Morčić.
Na štandovima ispred zgrade Radio Rijeke, građani su mogli
kušati kanapee s bakalarom na bijelo,
inćune i vino koje su pripremili i omogućili Radio Rijeka, PZ Vrbnik, hotel
Malin – Malinska, restoran Galija – Krk i Općina Čavle.
Sponzorski su ovu gastro manifestaciju pomogli Plodine d.d.,
Mlinar d.d., PZ Vrbnik i buffet Na kantunu.
Podijeli na društvenim mrežama