Posjetitelji su imali prilike isprobati nesvakidašnje kombinacije inspirirane kvarnerskom kuhinjom i namirnicama, a za njih su kuhali Restoran Kamov – Grand Hotela Bonavia, Konoba
Blato, Konoba Nebuloza, Bistro pizzeria Maslina Na Zelenom Trgu, restoran Hotela Continental i Placa 51.
Jela su upotpunjena vinima Fakin vina, obiteljski brend koji je odabrao sorte koje su se sljubile s ukusnim kreacijama, dok je destilerija AurA, poznata po proizvodnji autohtonih proizvoda poput džemova i rakija, oduševila specifičnom prezentacijom svojih proizvoda. Kako i priliči svakoj kvalitetnoj gastro priči, i ova je bila zaokružena slatkim delicijama, čokoladnim pralinama koje su proizvele vrijedne ruke iz Croatian Choco Concepta.
Sljedeća glazbeno događanje na Trsatskoj gradini na programu je već sutra, a ovog puta okupit će ljubitelje jazza i njemu srodnih glazbenih žanrova. S početkom u 21.30, na pozornicu stupa Branimir Gazdik Quartet, koji će ovom prigodom izvoditi autorske skladbe s oba albuma, a koncert će se i snimati za live album.
U nastavku pogledajte veliku fotogaleriju koju potpisuje Foto Kurti.
Podijeli na društvenim mrežama