Riba, Sardina, Srdela

MJESTO:

  • Trg 128. brigade i Korzo

VRIJEME:

  • od 9.00 sati podjela friganih ribica
  • od 11.00 sati podjela
    bakalara, kanapea, žlahtina i fritula           

ORGANIZATORI:

  • GRAD RIJEKA i TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA RIJEKE
  • UGOSTITELJI GRADA RIJEKE
  • RADIO RIJEKA i
    AGENCIJA PRIMORSKO JEDRO

Podjela:

  • 4000 porcija friganih sardela
  • 3000 porcija bakalara na gulaš
  • 3000 ribljih canapea od inćuna
  • 3000 čaša Zlatne vrbničke žlahtine
  • 1200 bočica Coca cole
  • fritule i kroštule

U pripremi
sudjeluju:

  • Hotel Bonavia
  • Hotel Jadran
  • Forum ugostiteljstvo
  • Restoran Gric&Guc
  • Restoran Zlatna školjka
  • Konoba Blato 1902
  • Konoba Bodega
  • Restoran Municipium

Sponzori:

Plodine d.d
i Brodokomerc nova sponzorirali su 250 kg bakalara i 150 litara maslinova ulja
utrošenih za pripremu bakalara na mornarski, a riječki ugostitelji, uz pripremu
hrane i sve ostale namirnice potrebne za Gastrofeštu.

Poljoprivredna
zadruga Vrbnik i Krajani, d.o.o. Malinska poklanjaju građanima 3000 ribljih
canapea od inćuna i 3000 čaša Zlatne vrbničke žlahtine, a Coca cola 1200 bočica
ovog pića.

Gradonačelnik
Obersnel sa suradnicima pridružit će se građanima na Gastrofešti u 11.00 sati.

Oznake