Tjedan bakalara i čokolade posljednje je ovogodišnje izdanje
riječkih Gastro dana u kojem sudjeluje čak 20 ugostitelja.
I ovaj put na Korzu je održan Gastro Cooking Showu u kojem
je sudjelovalo 10 ugostitelja uz asistenciju učenika Ugostiteljske škole
(kuhari i konobari. Sav prihod prikupljen od prodaje specijaliteta na temu
bakalara i čokolade bit će doniran Socijalnoj samoposluzi. Na samom početku
Gastro Cooking Show posjetili su gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel i
direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa.
U Humanitarnom Gastro Cooking Showu sudjelovali su: Konoba
Borik, Restoran Botel Marina, Konoba Blato 1902, Bistro Conca d’oro, Restoran
hotela Continental, Fine Dining Restaurant Kamov (Grand hotel Bonavia), Vilma
Natura Croatica, Dolce Bolero, Restoran Aerosteak i Stancija Kovačići.
Kupnjom bona po cijeni od 10 kuna moglo se kušati delicije
koje su spremali vrijedni kuhari, pa se veliki broj Riječana pridružio uživanju
u delicijama od bakalara i čokolade.
Podijeli na društvenim mrežama